Deems

Deems

Siyah renklerin ağırlıkta  kullanıldığı seo optimizasyonlu  tamamen ücretsiz  bir Wp şablonu Deems.  İlk bakışta haber ve  magazin siteleri için hazırlandığı belli oluyor. Gerçi  bizim  tahmin ettiğim haber  siteleri  için pek yeterli görünmese de  ücretsiz olduğu için bence haksızlık etmemek gerekiyor.

Deems  şablonu yönetim paneli üzerinden kolay düzenlenebilir seçenekleri ile beraber  birçok özelliği de içinde barındırıyor. Responsive olarak  tasarlandığı için bütün tarayıcı boyutları için düzgün bir görüntüde  kullanılabiliyor. E-ticaret ile uğraşan kişiler için de  ayrıca WooCommerce  desteği eklenmiş. Hazır iletişim sayfası, yazı editöründe metin düzenlemek için kullanılabilir özel shortcode, dil düzenleme için hazır .po  dosyası, özel bileşenler, hazır slider gibi kullanışlı özelliklere sahip.

Her ne kadar haber siteleri için yeteri kadar özelliğe sahip olmasa da  magazin yada kişiseol blog tarzı siteler için gerekli özelliklere sahip. Zaten  araştırdığım binlerce örneğe dönüp baktığımda  ücretsiz olan hiçbir Wp şablonunun (SnapWire hariç)   tam anlamıyla haberi siteleri için hazırlandığını söyleyemem. Gözlemlediğim haber sitelerinin büyük bir çoğunluğu premium şablonları tercih ediyor yada özel yapım kullanıyorlar.

Özellikler 

  1. Slayt Resim
  2. Yönetim panelinden banner  ve icon ekleyebilme
  3. Yönetim panelinden  ayarlanabilen 125×125  reklam alanları
  4. Son  Wp  sürümleri ile uyumlu
  5. Hazır bileşenler
  6. Seo optimizasyonlu
  7. Sabit  genişlik
  8. Yorumlar  için Gravatar desteği
  9. Tüm  ana tarayıcılar (IE, FF, Safari)  ile  uyumludur ve  test edilmiştir

Dil dosyası yükleme:

Evet sıra geldi dil dosyasına. Demo sayfasından da göreceğiniz üzere yabancı bir geliştirici tarafından tasarlanmış bir çalışma bu. Sizler için kolaylık olsun diye dil dosyasını Türkçe’ye çevirdim. Buradan indireceğiniz rar dosyasından tr_TR.mo adlı dosyayı çıkarıp ftp üzerinden /wp-content/themes/Deems/languages/ klasörüne atın. Bu işlemi yaptıktan sonra Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Etiketler:
mavi
Mintik senin düşüncelerini merak ediyor. Bir yorum yaz